Klik hier om u voor onze nieuwsbrief uit te schrijven
Beleggingen in vastgoed met rebo naar grote hoogten

Klanten geven REBO ERA Makelaars een 8,5

Mensen die hun woning door de makelaars van REBO laten verkopen zijn dik tevreden over onze diensten. We krijgen van hen op de beoordelingssite klantenvertellen.nl het rapportcijfer 8,7. Maar liefst 98% van de klanten beveelt ons aan. En daar zijn we beretrots op. Wanneer het gaat over mensen die ons als aankoopmakelaar in de arm nemen, krijgen we zelfs rode wangetjes. Van hen krijgen we het rapportcijfer 9,6.

Zo waardeert u ons

Droombaan gezocht?

Ben je klaar voor de volgende stap in je carrière en heb jij wel oren naar een uitdagende baan binnen een ondernemend en succesvol bedrijf waar geen dag hetzelfde is, verantwoordelijkheid nemen wordt beloond en jonge en gedreven mensen de toon zetten? Waar je gewoon goed verdiend en de arbeidsvoorwaarden top zijn? Die droombaan heeft REBO Groep. Voor talent zoals jij hebben we binnen onze bedrijven prachtige vacatures beschikbaar.

Naar jouw droombaan

REBO steunt broedplaats De Steck

In broedplaats De Steck in de voormalige bibliotheek in Doetichem kunnen (beginnende) ondernemers innovatieve ideeën tot wasdom brengen. Daarbij kunnen ze rekenen op de steun van overheid, onderwijs én bedrijven zoals REBO Groep. REBO is namelijk trotse partner van De Steck. Omdat hier ondernemerschap wordt gestimuleerd met kernwaarden die wij als modern vastgoedbedrijf absoluut onderschrijven; duurzaamheid, maatschappelijke betrokkenheid, circulaire economie en community.

Meer over De Steck

Videopresentatie trekt meer kopers

De makelaar die in een video potentiële kopers persoonlijk door uw woning rondleidt; de videopresentaties van REBO ERA Makelaars zijn een groot succes! Dankzij de video en de uitleg van onze makelaars krijgen kopers een perfect beeld van uw woning: hoe groot zijn de ruimtes, welke mogelijkheden biedt de woning en wat zijn de unieke plussen. Ook zo’n unieke videopresentatie voor uw woning? Onze makelaars vertellen u er graag vrijblijvend meer over.

Onze woningvideo’s

Nieuwe huurcomplexen in West-Nederland

6 oktober Open Huizen Route

REBO Vastgoed Management breidt haar activiteiten snel uit richting het westen van het land. Zo zijn we in Amsterdam met tal van nieuwbouwprojecten bezig, maar zijn we ook actief in Flevoland. Binnenkort starten we daar met de verhuur van complexen in Dronten, Biddinghuizen en ook Lelystad

Op huizenjacht? Blok dan zaterdag 6 oktober af in uw agenda. Dan organiseren REBO ERA Makelaars en de NVM namelijk weer de Open Huizen Route. Tussen 11.00 en 15.00 uur kunt u zonder afspraak tal van woningen bezichtigen die wij te koop hebben staan. De woningen die deelnemen aan de Open Huizen Route zijn herkenbaar aan het logo dat op de website bij de woning staat. Tot zaterdag 6 oktober!

Huren bij REBO
Ons woningaanbod

Realtime gegevensuitwisseling met OGIS

REBO Vastgoed Management bouwt samen met RPO aan een nieuwe, verbeterde versie van het ERP-systeem OGIS. Hiermee wordt de gedigitaliseerde gegevensuitwisseling naar opdrachtgevers, huurders en overige relaties nog verder geoptimaliseerd en is alle informatie altijd realtime voorhanden.

Meer over OGIS

Uniek bedrijfspand: een oude school

Op een kavel van maar liefst 7.100 vierkante meter staat in Ellecom dit voormalige schoolgebouw uit 1950. Gelegen aan de voet van de Veluwe tussen de landgoederen Middachten en Avegoor biedt deze school met aparte dienstwoning unieke mogelijkheden. Spreekt dit stijlvolle pand u aan? Roy Alofs leidt u er graag rond. Een belletje of mailtje is voldoende voor een afspraak.

Uw bedrijf in een oude school

Nieuw gezicht: Christian Hendertink

Christian Hendertink (36) werkt als technisch manager bij REBO VVE Management. Hij is één van de nieuwe collega’s die we dit jaar mochten begroeten. “Hiervoor werkte ik jarenlang bij een kleinere VVE-manager in Eindhoven. De reistijd tussen Arnhem en Eindhoven ging me echter zodanig tegenstaan, dat ik op zoek ben gegaan naar een nieuwe uitdaging. Die bood REBO mij.”

Christian Hendertink

BOG-markt groeit hard

De economie draait op volle toeren, bedrijven groeien uit hun jasje of zoeken een betere plek. Gevolg is dat REBO Bedrijfsmakelaars afgelopen maanden veel taxaties uitvoerde en tal van transacties mocht begeleiden.

Groei BOG-markt

REBO op jaarcongres VvE Belang

Hij staat vast al met hoofdletters in uw agenda, het Jaarcongres van VvE Belang op maandag 3 december aanstaande in het NBC in Nieuwegein. REBO VVE Management is natuurlijk ook weer present op de grote informatiemarkt.

Jaarcongres VvE Belang

www.rebogroep.nl I www.rebogroep.com I info@rebogroep.nl I Afmelden

Logo